Mobil applikáció fejlesztés

Applikáció fejlesztés:

Egy applikáció fejlesztése mindig a megrendelő igényei alapján, személyre szabottan készül el. A megvalósítást a fejlesztői team végzi, akik segítségével és a pontos üzleti célok egyeztetésével meghatározásra kerül a fejlesztési platform. A megrendelőnek lehetősége van választani a Natív alkalmazások és a hibrid appok között. A natív alkalmazások előnye, hogy jobb felhasználói élményt képesek nyújtani, illetve lényegesen gyorsabbak más alkalmazásokhoz képest. Ajánlott, ha egyedülálló felhasználói élményt kívánunk nyújtani, illetve ha később fizetőssé szeretnénk tenni az alkalmazást. Hátránya, hogy magasabb fejlesztési költségekkel jár, hiszen minden platformra fejleszteni kell, és a több programnyelv miatt nehézkes nyomon követni a hibákat és javítani azokat. A Hibrid alkalmazások mellett szól, hogy költséghatékonyabban fejleszthetők. Nem kell több platformon programozni, így egyszerűbben korrigálhatók. Könnyen alkalmazkodnak a mobileszközök keretrendszeréhez és akárcsak a natív alkalmazások, ezek is teljes integrációt tesznek lehetővé. Hátránya, hogy korlátozott a felhasználható grafikai elemek száma. Nehezebb a designváltás, hiszen nem biztos, hogy minden operációs rendszeren azonos megjelenést kapunk.

UI / UX terv készítése:

A user interface design, azaz UI, a felhasználói felület vizuális megtervezését jelenti. Ebben az esetben a legfontosabb, hogy a felhasználó egyszerűen használhassa az alkalmazást, kézre álljon”. Legyen számára megnyerő, áttekinthető, vonzó. Követi a legújabb trendeket, kialakítja az alkalmazás arculatát. A user experience design, azaz UX designer munkája során a célcsoport igényei és elvárásai kerülnek középpontba, a felhasználói élményért felel. Az ő feladata elkészíteni többek között az alkalmazás drótvázát, és navigációs térképét. Fejleszti a tartalmat, követi a versenytársakat, méréseket és teszteket végez, felépíti a terméket, szolgáltatást…stb.

Mobil – AD:

A Google Ad Manager szolgáltatás nagyszerű módszert kínál a megjelenítőknek arra, hogy bevételt szerezhessenek alkalmazásaikkal. A szolgáltatás lényegében egy sokoldalú, célzásra, jelentések készítésére és optimalizálásra szolgáló motor. Akár közvetlenül értékesített hirdetéseket, akár saját hirdetéseket kíván forgalmazni, a Google Ad Manager által biztosított kifinomult funkciók segítségével, a megfelelő hirdetéseket a megfelelő felhasználók számára, a megfelelő időben jelenítheti meg. Kiemelten fontos az alkalmazás felhasználói élményének megtartása és a sikeres hirdetési kampány eredményének egyensúlya. Csapatunk szakszerű támogatást nyújt a hirdetések megfelelő integrációjában.

 

Komplex rendszerterv készítése:

 

Ha már körvonalazódik egy applikáció ötlete, de még nem dolgozott ki minden részletet, számíthat kreatív csapatunkra akik, teljes diszkréció mellett nyújtanak támogatást abban, hogy kiforrott, kivitelezhető ötlete legyen. Javaslatainkkal segítünk kiválasztani és elkészíteni a feature listát, a felhasználói felületet és az alkalmazott technológiákat. Teljes dokumentációt készítünk a követelményekről, a fejlesztésekről, az alkalmazott technológiákról és azok beállításairól. Komplex támogatást nyújtunk elképzeléseinek megvalósításában.

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket