Weblap, webshop készítés

Egyedi CMS rendszerű weboldal, webshop fejlesztés:

Az egyedi CMS rendszerű weboldalak, webshopok kompromisszummentes megoldást jelentenek a megrendelő számára. A megjelenés és a keretrendszer tekintetében is minden elképzelést maradéktalanul kielégítenek. Zárt rendszerüknek köszönhetően kiemelkedő biztonságot nyújtanak. Az ismétlődő frissítés hiányának köszönhetően nincs biztonsági rés, ezért idegen személyek nem férnek hozzá. Egyedi adminisztrátor rendszerének köszönhetően tartalma egyszerűen változtatható, nem igényli a rendszergaza folyamatos jelenlétét.

WordPress alapú weblap, webshop készítés:

A weblap, webshop vázát a WordPress keretrendszer biztosítja. Ez a CMS rendszer napjaink egyik legkedveltebb blogmotorja. Számos kisebb vállalkozás választotta cégének bemutatására. Rendkívül felhasználóbarát. Az általa biztosított lehetőségek, az egyedi fejlesztésű CMS rendszerrel szemben korlátozottabbak. Rendszeres frissítést igényel, amelyet azonban a felhasználó egyszerűen kivitelezhet. A kész weblap megjelenése egyénre szabható, ránézésre egyik weboldalról, webshopról sem állapítható meg, hogy mely keretrendszer biztosítja a vázát.

Egyedi webdesign készítés:

A megfelelő programok használatával olyan, minden igényt kielégítő design készül a megrendelő számára, amely a leendő weboldalának, webshopjának vizuális kinézetét jeleníti meg. A webdesign az ún. bootstrap hálóra épül, amely alapján a programozó kollégák programozzák az oldalt. A megrendelő kérésére ez esetben kizárólag a webdesign készül el.

Landing oldal tervezés:

Marketing szempontból fontos weboldal. Érkező oldalnak is nevezik, amelyre a vendég egy linken keresztül érkezik. Célja, hogy a látogató előre meghatározott konverziót hajtson végre. Ezek az oldalak többnyire önállóak, nem rendelkeznek menüpontokkal. Tematikusan vannak felépítve, egy előre meghatározott cél érdekében. A landing oldalaknak jellemzően két fő csoportjuk van, az egyik vásárlást generál, még a másik az ún. lead generátorként funkcionál, ez a típus lényegében adatokat gyűjt. Sok esetben ajándékot ad, vagy nyereményt kínál a feliratkozásért cserebe. Célja, hogy a megszerzett információkat használva később újra megkereshesse az érdeklődőt ajánlatával.

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket