Programozás

Front end fejlesztés:

A front end programozás során a fókuszában a felhasználó áll. A fejlesztők szorosan együttműködnek a designerekkel, a kész design terveket keltik életre a HTML, Javascript, CSS programnyelvek alkalmazásával. Csapatunk teljes körű front end fejlesztési megoldásokat kínál személyre szabottan.

Back end fejlesztés:

A legtöbb alkalmazást szükséges szerver oldalról is kiszolgálni. Biztosítani kell a számukra az adatkapcsolatot, adatbázist. Csapatunk részéről ez a következő technológiák bármelyikével lehetséges: Mysql, PostgreSQL, Firebase Database, REST API, Python, Django, Java Spring… stb.

Amennyiben további technológiák iránt mutatkozik érdeklődés, az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a lehetőségeiről.

Desktop alkalmazás fejlesztés:

A Desktop alkalmazások, a mobilra vagy webre optimalizált alkalmazásokkal ellentétben asztali Pc-n, laptopon, vagy számítógépen futtatható alkalmazások. Vannak esetek amelyekben a megoldandó feladat megkíván, egy olyan, minden igényt kielégítő, egyedi alkalmazás fejlesztését ami támogatja a vállalkozást a hatékonyabb munkavégzésben, esetleg értékesítési céllal kerül kivitelezésre.

Mesterséges intelligencia fejlesztés:

A mesterséges intelligencia segítségével könnyebb kitűnni a versenytársak közül, hiszen megfelelő alkalmazása komoly piaci előnyöket jelenthet. Mindezen előnyök mellett a mesterséges intelligencia alkalmazásával jellemzően megspórolható az emberi interakció. Az MI általi interakciók az esetek többségében gyorsabbak és pontosabbak az emberi interakciókkal szemben.  Egy komplex alkalmazás automatizálását MI integrálásával tudjuk minél jobbá tenni. A mesterséges intelligencia segítségével tudunk olyan funkciókat elérni mint az objektum keretezés, szövegfelismerés, objektum azonosítás, automatikus adatfeldolgozás stb… Ezt nagyrészt a Google tensorflow, machine learning technológia felhasználásával valósítjuk meg, de egyebek között az openCV felhasználásában is rendelkezünk tapasztalattal.

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket