Komplex grafikai tervezés

Logótervezés:

Egy jó szakember előbb kérdez csak aztán dolgozik. Törekszik arra, hogy a legjobbat nyújtsa. Mindemellett ügyel a részletekre, az aktuális trendekre, és szem előtt tartja a használhatóságot is. Munkájával időt és energiát takarít meg a megrendelőnek. Logótervezés során vektorosan megtervezett, egyedi anyagot adunk át Önnek, több formátumban. Az így megtervezett logó bármekkora méreteben, minőségromlás nélkül jeleníthető meg, így méltóképpen képviseli vállalkozását bármilyen helyzetben.

Arculattervezés, arculati kézikönyv készítése:

Az első benyomás fontos. Nincs ez másképp egy vállalkozás esetében sem. Pár másodperc elegendő arra, hogy véleményt formáljunk egy vállalkozásról. A megbízhatóságot, precizitást sugalló megjelenés olyan hosszútávú együttműködés alapköve lehet, amelynek eredménye a vállalkozás profitjának növekedése. Ezek azok az okok, amiért érdemes kiváló szakembereket megbíznia cége arculatának megtervezésével.

Folyamatosan lépést tartunk a legújabb irányvonalakkal, trendekkel és személyre szabott megjelenést biztosítunk a vállalkozásoknak. Legyen szó új vállalkozásról amely teljes arculat tervezést igényel, esetleg egy már kialakult arculatról amit frissíteni, aktualizálni szeretnénk. Csapatunk rendelkezésére áll és valóra váltja elképzeléseit.

Mi a Brandbook és mit tartalmaz?

A Bradbook, más néven arculati kézikönyv, egy olyan rendszer amely definiálja, rögzíti az arculati elemeket, magába foglalja azok alkalmazásukra vonatkozó szabályokat, beleértve a tiltásokat is. A kézikönyv feladata, hogy segítséget nyújtson a tervezőknek és a kivitelezőknek a vizuális arculati elemek megfelelő elkészítésekor. Valamint útmutatást ad a többek között a  Franchise hálózatok egységes arculatának megalkotásához.

Kiadványtervezés:

A kiadványtervezés során elsősorban olyan grafikai anyag készül, amelyet nyomtatásba adunk. Különböző méretű és formájú katalógusok, brossúrák, könyvek stb… A kiadványok minden esetben illeszkednek a cég arculatába. Tervezéskor ügyelni kell arra, hogy a magas minőségű nyomtatás kivitelezhető legyen. Az elkészült anyag később átdolgozható, kibővíthető maradjon pl.: árlisták esetében. Igény szerint a nyomdai kiadvány online verzióját is rendelkezésre bocsátjuk.

Reklámgrafikai anyagok tervezése:

Három másodperc. Ennyi ideje van egy reklámanyagnak amíg eldől elég érdekes-e ahhoz, hogy tovább nézzük. Legyen szó online vagy offline reklámanyagról a legnagyobb hangsúlyt itt is a megjelenés kapja. Egy jól elkészített reklámgrafikai anyag arculat azonos, tükrözi a vállalkozás megjelenését, filozófiáját. Irányítja, vezeti az érdeklődő tekintetét és eléri a kívánt hatást ami miatt elkészült. A reklámgrafikai anyagok sokrétűek lehetnek, ide sorolhatjuk a mappákat, megállítótáblákat, plakátokat, roll-up-okat, mesh-hálókat, molinókat, bannereket, sajtófalakat vagy akár a kinálópultokat stb…

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket