Marketing megoldások

Online marketing kampányok kivitelezése:

Az online hirdetések lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy előre meghatározott célokat érjenek el. Komplexebb megoldást nyújthatnak az online hirdetési kampányok, amelyek több online felületen, különböző hirdetési fajtákkal együttesen dolgoznak a már definiált célok megvalósításán. A kampányok során csapatunk méréseket végez, optimalizálja a hirdetéseket. Szükség szerint módosításokat eszközöl. Előre meghatározott költségkeret figyelembevételével dolgozik. Elkészíti a kampánytervezetet, megírja a hirdetések tartalmi vázát és elkészíti a szükséges grafikai anyagokat is. A kampányok végeztével riportot készít az elért eredményekről. Számíthat ránk, ha YouTube, GoogleAd, Google Display Network, Gmail, Facebook, Instagram, LinkedIn, vagy remarketing kampányokat tervez indítani. Biztosítjuk továbbá a keresőoptimalizálás beállítását, Google Analytics és Google Search Console összekapcsolását.

Marketingterv készítése, kivitelezése:

A marketingterv, minden esetben összefügg a vállalkozás üzleti tervével. Szükséges időközönként felülvizsgálni, módosítani. A jó marketingterv konkrét célokra épül, és kikövezett utat jelent azok megvalósításához. Figyelembe veszi, a kockázatokat, a gazdasági, piaci, technológiai környeztet, a versenytárakat és az aktuális trendeket is. Különböző elemzésekkel segít a jó döntések meghozatalában. Segít meghatározni az egyértelmű és reális célokat. Több stratégiát, taktikát is leír az átláthatóság érdekében. Marketingtervre minden vállalkozásnak szüksége van. Csapatunk az egyéni igények alapján készíti el, és adja át a kész marketingtervet. Igény esetén támogatást nyújt a sikeres kivitelezésben.

Facebook tartalommarketing:

Az egyik legnépszerűbb közösségi média felületre szánt tartalmak készítése, publikálása fontos szempont az ismertségnövelés, márkaépítés szempontjából. A Facebookra szánt tartalmak célja, a vállalkozás profitjának növelése. A látogatók a megfelelő időben megjelenített tartalmak hatására különböző konverziókat hajtanak végre. Célunk lehet termékeink többlépcsős értékesítése, a weboldalunk forgalmának növelése, az oldalunk látogatószámának növelése stb…Fontos a rendszeresség, és a naprakész megoldások használata. A látogatók számára hasznos, fontos, érdekes, vicces tartalmakat jelenítünk meg, ügyelve arra, hogy ne legyen erőszakos értékesítési szándékunk. Hosszú távon, a vállalkozásunk iránt elkötelezett felhasználókból álló bázist építhetünk, hiszen tudják, hogy részünkről naprakész információt kapnak. Lehetőség nyílik a kétoldalú kommunikációra, ezért fontos, hogy rendszeresen reagáljunk a kommentekre, üzenetekre. Igény szerint poszttervet készítünk hat hónapos időintervallumra előre, grafikai anyagokkal, videókkal együtt, majd a jóváhagyást követően előre maghatározott időben posztoljuk azokat.

Szövegírás:

Amikor szöveget írunk a legfontosabb tényező, hogy minőségi tartalmat írjunk. Nagy odafigyelést fordítunk arra, hogy az adott vállalkozás SEO kulcsszavait is használjuk az írás során, annak érdekében, hogy a keresőkben minél jobb helyet tudhassanak magunknak. Bármilyen tartalmat is írunk, a legfontosabb a látogató, hiszen őt szólítjuk meg. Élvezhető és könnyen érthető, igényes és eredeti tartalmat kell készítenünk számára, mindezt úgy, hogy ne tűnjünk erőszakosnak. Törekedjünk a bizalom építésére.

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket