Fotózás

Termékfotózás:

Az elemzések szerint a vásárlás szempontjából termékek megjelenése a legmeghatározóbb, hiszen a vásárlók számára a vizuális megjelenés a legfontosabb, csak ezt követik a termékek leírásai. Egy jól elkészített termékfotó sorozat komoly és megbízható cég benyomását kelti, mindamellett, hogy felkelti a vásárló érdeklődését a termék iránt. Termékfotókat jelenítünk meg többek között a weboldalakon, webshopokban.

Reklámfotózás:

Reklámfotózás során olyan profi képek készülnek amelyek közvetlenül az értékesítéseben játszanak szerepet. Ezek a fotók illeszkednek a vállalkozás arculatába. Használhatók egyéb pl.: grafikai anyagok, kiadványok, prospektusok elkészítésekor. Szerepelhetnek modellek a képeken, de jellemzően egy adott termék, márka van a fókuszban.

Enteriőr fotózás:

A különböző épületek, belső terek fotózása, fontos többek között olyan vállalkozások számára ahol a tevékenységük kapcsán az épület kiemelkedő szerepet tölt be. Ilyenek lehetnek például, a hotelek, szállodák, klinikák, ingatlanirodák, fürdők, borászatok, galériák, szalonok, turisztikával foglalkozó vállalkozások. Célunk ebben az esetben, hogy minél inkább átadjuk azt az érzést az érdeklődőknek, amely a vállalkozás atmoszféráját lengi körül. Profi fotókkal, felkelthető az érdeklődés és könnyebben elérhető, hogy az érdeklődőből vevő, vagy ügyfél váljon.

Esküvői fotózás:

A nagy nap mindenki számára fontos. Célunk, hogy olyan sorozat szülessen amely több év távlatában is elégedettséggel, büszkeséggel tölti el a párokat. Megörökítésre kerülnek azok a pillanatok amelyeket senki nem venne észre. Életképek, amik nem a kamera kedvéért készülnek. Egyedi, sorozatra törekszünk amelybe belecsempésszük a párok személyiségét, hobbiját vagy szokásait. Elhivatottságunkhoz nem fér kétség, és tudjuk, hogy a nagy napon minden álom valóra válhat.

Tekintse meg munkáinkat

Kik vagyunk?

Pozitív életszemléletű, dinamikus csapatunk grafikusokból, web és mobil alkalmazás fejlesztőkből, programozókból, marketingesekből, fotósokból és szövegírókból áll. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Munkánkra hivatásként tekintünk. Nyitottak vagyunk az új dolgokra, lépést tartunk a legújabb trendekkel. Komplex grafikai, web, programozás, applikáció, marketing és fotó megoldásokat kínálunk a Megrendelőinknek, hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítva velük.

info@gramata.hu

+36 30 486 0010

9019 Győr, Szt. lászló u. 140/a

Kövessen minket